To search type and hit enter

Bedrijfscounseling
Bedrijfscounseling
Binnen de discipline counseling, biedt Mijn Brein de specifieke vorm bedrijfscounseling aan. Dit houdt in dat Mijn Brein gespecialiseerd is op het gebied van psychosociale hulpverlening binnen organisaties.


Dit binnen alle lagen van de organisatie, dus voor zowel management als medewerkers. Je kunt denken aan begeleiding voor, tijdens en na fusie- en reorganisatietrajecten. Stressbeleving op de werkvloer, burn-outklachten, rouwverwerking, conflictcounselling en sociaal ongewenst gedrag zoals mobbing, discriminatie en intimidatie.

Voor bedrijven biedt Mijn Brein trainingen op maat aan. Zo kent Mijn Brein de effectieve training Stressles(s), toegespitst op stressbeleving en stressbeheersing. Mijn Brein biedt tevens conflictcounseling aan om de verschillende partijen in conflicten, op welk niveau en in welke mate dan ook, met elkaar in gesprek te laten gaan. Conflicten worden in de meeste gevallen, mits met goede begeleiding en ondersteuning, aanvaardbaar en werkbaar.

Het neutrale karakter en de vertrouwelijkheid van de counselor zijn essentieel om tot een goed resultaat te kunnen komen. Een “gezonde”organisatie draagt bij aan een beheersbaar ziekteverzuim en zelfs tot aantoonbare verlaging van het ziekteverzuimpercentage! Wist je dat empatische bedrijven succesvoller blijken?!